VAKANTIE IN SCHOTLAND

Doedelzak

Tussen bollende heuvels met knikkende klaprozen vindt u eeuwenoude kastelen, stoere burchten uit een ver verleden en middeleeuwse dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Een vakantiehuis in Schotland staat garant voor een bijzondere vakantie in een traditierijk land met een trotse geschiedenis. 

Gastvrij Schotland 

Schotten houden van hun land en laten u graag kennismaken met hun folklore. Ieder dorp organiseert regelmatig feesten waar de doedelzak en de kilt centraal staan. De gastvrijheid staat hoog aangeschreven in Schotland en vanuit uw vakantiewoning gaat u er veel meer over ontdekken. 

Frivool Edinburgh 

Edinburgh is de frivole en swingende hoofdstad. Het oude historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Een van de grootste evenementen in de stad is het Edinburgh Festival. Uw vakantiehuisje in Schotland ligt vast in de buurt! 

Uitdagende vakantie 

Uw huisje in Schotland zorgt voor een ontspannen en uitdagende vakantie waar u nog lang over zult napraten. Tip! Sorteer onze vakantiehuizen in Schotland eerst op prijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *