VAKANTIE IN EIFEL

Pretpark

Een vakantiehuis in de Eifel is een échte uitdaging. Plaatsjes als Monschau, Bad Münstereifel, Nideggen en Blankenheim en de vele attractieparken, dierenparken en musea zorgen ervoor dat u nooit genoeg heeft aan twee weken Eifel. 

Phantasialand bij Bruhl 

Misschien willen de kinderen wel naar Pretpark Phantasialand bij Bruhl! Of gaat u liever aan de slag met Nordic-walking, fietsen, mountainbiken of golfen in Bad Münstereifel? Alles kan dichtbij uw vakantiewoning. 

Eifel Nationaal Park 

De Eifel ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn. Het noordelijkste gedeelte van de Eifel is een heus Nationaal Park geworden. Misschien ligt dit jaar al uw vakantiehuisje in de Eifel! 

Oudste stad van Duitsland 

Het 2000 jaar oude Trier is de oudste stad van Duitsland. De vele musea, bezienswaardigheden en de fraaie monumentale binnenstad imponeren u. Geniet van de Duitse gemoedelijkheid in de Eifel! 

Vakantiehuis met uitzicht 

Wij garanderen een ontspannen verblijf in een landhuis met alle voorzieningen en een ruim terras met fraai uitzicht. Onze leuke vakantiehuizen in de Eifel zorgen voor weer een leuke vakantie in Duitsland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *