VAKANTIE IN DUITSLAND

Tussen imposante bergen liggen gezellige plaatsen als Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf op u te wachten. Een vakantiehuis in Duitsland staat garant voor een droomvakantie in Duitsland en biedt ook in de winter volop mogelijkheden om actief te genieten. 

Trier en de Romeinen 

De Duitse geschiedenis begint in de 1e eeuw voor Christus, toen het land bewoond werd door stoere Germaanse stammen. Niet veel later kwamen de Romeinen en uit deze periode zijn nog veel overblijfselen terug te vinden, vooral in de 2000 jaar oude stad Trier. Uw vakantiewoning in Duitsland ligt in historisch interessant gebied. 

Flora en fauna in Duitsland 

Voor liefhebbers van flora en fauna is Duitsland het walhalla. In het Mecklenburgse merengebied worden koelblauwe meren afgewisseld door smaragdgroene bossen en in het Zwarte-Woud kunt u urenlange wandeltochten maken door serene bossen. Aan de oever van de Bodensee in Beieren staat misschien wel uw landhuis! 

Gastvrijheid en gastronomie 

Liefhebbers van wandelen, fietsen, kanovaren, parapente en bergsport komen in Duitsland volop aan hun trekken. Tel daarbij op de onovertroffen gastvrijheid en gastronomie en u hebt een droomvakantie in Duitsland. Onze vakantiehuizen maken het plaatje compleet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *