VAKANTIE IN DENEMARKEN

Denemarken omvat het grootste deel van het schiereiland Jutland en ongeveer 405 eilanden, waarvan Seeland, Falster, Langeland, Funen en Lolland de belangrijkste zijn. Uw vakantiehuis in Denemarken ligt centraal genoeg om alles te ontdekken. 

Stoere Vikingen 

Denemarken werd in het tijdperk van de stoere Vikingen in de 10e eeuw verenigd door koning Harald Blauwtand die de mensen tot het christendom bekeerde. Uw vakantiewoning in Denemarken ligt dus op historische grond waar de Vikingen het nog voor het zeggen hadden. 

Indrukwekkende kustlijn 

De hoofdstad Kopenhagen ligt op Seeland, dit is het grootste van de Deense eilanden. De Sontbrug zorgt voor verbinding met het Zweedse Malmö. De kustlijn van het vasteland heeft een totale lengte van maar liefst 7314 km en misschien ligt aan deze kustlijn ook uw vakantiehuis! 

Denemarken verrast 

Liefhebbers van lange wandeltochten langs steile kliffen en bezoeken aan leuke plaatsen komen hier volop aan hun trekken. Uw huis in verrassend Denemarken, zorgt voor een ontspannen vakantie op korte afstand van Nederland. Onze vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht en bieden alle faciliteiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *