VAKANTIE IN BEIEREN

De Beierse Alpen grenzen aan Oostenrijk en vormen de hoogste bergen van Duitsland. De twee grootste rivieren door Beieren zijn de Donau en de Main en met haar 2.962 meter is de Zugspitze de hoogste top. Een vakantiehuis in Beieren ligt geweldig! 

Het Oktoberfest 

Het Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september. Uw vakantiewoning in Beieren ligt nooit ver van München vandaan. 

Overblijfselen uit de Romeinse tijd 

De steile kalktoppen zijn uitdagend voor bergbeklimmers en in de buurt van uw vakantiehuis in Beieren liggen soms nog piepkleine gehuchtjes met overblijfselen uit de Romeinse tijd. 

Schloss Hohenschwangau 

Beieren in Duitsland is een streek met veel oude kastelen. De grote publiekstrekker is kasteel Neuschwanstein. Het kasteel heeft betoverend uitzicht op de omgeving en op het kasteel Schloss Hohenschwangau. 

Uitzicht op Duitse Alpen 

Uw vakantiehuis in Beieren garandeert een ontspannen verblijf in een landhuis met alle voorzieningen én natuurlijk een ruim terras. Het uitzicht vanuit onze vakantiehuizen op de Duitse Alpen maakt u ontspannen! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *