VAKANTIE AAN DE COSTA DEL AZAHAR

Oranjebloesemkust 

Uw vakantie aan de Costa del Azahar wordt een zon- en cultuurvakantie. Spanje is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, dialecten en eetgewoonten. Spanje is beroemd om de toeristische kusten aan de Middellandse Zee, de flamenco muziek met gitaar en dans en de omstreden stierengevechten in vele delen van het land. Maar er is meer. Wat dacht u van de Oranjebloesemkust of de Costa del Azahar? 

Golf van Valencia 

De Costa del Azahar of Oranjebloesemkust is de naam van de kust in de provincies Castellón en Valencia in het oosten van Spanje. Een deel van de provincie Alicante hoort hierbij. Bekende steden aan de Golf van Valencia zijn Peñiscola, Benicàssim, Sagunt, Dàssim, Sagunt, Valencia en Dénia. 

Idyllische dorpjes 

De Costa del Azahar staat bekend om de authentieke Spaanse sfeer. Een sfeer van warmte en veel cultuur. Dat merk je overal. In de streek is het aanbod bezienswaardigheden aanzienlijk. De stad Castellón bijvoorbeeld heeft een fraai historisch centrum. En overal liggen idyllische dorpjes die worden afgewisseld met sfeervolle steden, zoals het trendy Valencia. 

Rustige stranden 

Wanneer u houdt van rustige stranden en een kleurrijk achterland, dan is een vakantie aan de Costa del Azahar een prima optie. De bekendste plaats van deze vrij onbekende kuststrook is Peñiscola, met een geheel ommuurde, authentieke kern. De keuken van de Costa del Azahar staat vooral bekend om de grote verscheidenheid aan visgerechten. Een vakantie aan de Costa del Azahar wordt genieten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *