VAKANTIE AAN DE COSTA DE LA LUZ

Andalusië 

Uw vakantie aan de Costa de la Luz wordt een oogverblindende belevenis. Spanje is een groot land met zeer veel culturen, dialecten en eetgewoonten. Spanje is beroemd om de toeristische Costa’s aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan en de flamenco muziek met gitaar en dans in Andalusië. We gaan naar Andalusië, we gaan naar de lichtkust. Olé. 

National Park Doñana 

De Costa de la Luz of de kust van het licht is de streek van Tarifa in het zuidoosten tot de grens van 

Portugal. De Costa de la Luz wordt door de rivier Guadalquivir, die uitmondt in het park National Park Doñana, in tweeën gedeeld. De Costa heeft meer dan 3000 zonne-uren per jaar en dankt zijn naam aan het felle licht dat weerkaatst op de granieten Oceaan en de witte zandstranden. 

Zoutpannen 

De Costa de la Luz is nog een van die bijzondere kusten waar het oorspronkelijke Andalusische karakter grotendeels bewaard is gebleven. Met uitzondering van enkele rotsachtige gedeelten, bestaat de Costa de la Luz vrijwel geheel uit fijne witte zandstranden begrensd door dennenbossen en zoutpannen in een sereen landschap. 

Trekpleisters 

De belangrijkste steden, dorpen en toeristische trekpleisters aan de Costa de la Luz zijn Hueleva, Punta Umbria, Matalascañas, Jerez de la Frontera, Cádiz, Los Caños de Meca, Zahara de los Atunes, Bolonia en Tarifa. Uw vakantie aan de Costa de la Luz wordt een uitdaging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *