VAKANTIE AAN DE COSTA CÁLIDA

Spanje 

Uw vakantie aan de Costa Cálida of warme kust wordt een feest. Spanje is een groot land met zeer uiteenlopende culturen, dialecten en eetgewoonten. Spanje is beroemd om de toeristische Costa’s aan de Middellandse Zee, de flamenco muziek met gitaar en dans in Andalusië, en de omstreden stierengevechten in vele delen van het land. 

De Costa Cálida 

De Costa Calida grenst in het noorden aan de Costa Blanca en in het zuiden aan de Costa de Almeria. De belangrijkste plaatsen zijn de havenstad Cartagena en Murcia. De regio heeft een kustlijn van ongeveer 250 kilometer lang. Genoeg strand voor iedereen. 

Belangrijkste plaatsen 

Aan de Costa Calida zijn Cartagena en Murcia de belangrijkste plaatsen. De kust mag zich bijna het gehele jaar door koesteren in de Spaanse zon. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 28°C, terwijl de gemiddelde jaartemperatuur 17°C is. De regio kent eigenlijk 2 verschillende zeeën. 

Natuurbad 

De Mar Menor, ofwel de kleine zee, het grootste natuurbad ter wereld en de Middellandse Zee. Allebei met uitgestrekte idyllische zandstranden waar u lange dagen kunt doorbrengen. Vakantie aan de Costa Cálida betekent zon, zee, strand en cultuur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *