BEZIENSWAARDIGHEDEN IN NEDERSAKSEN

Bremen ligt aan de Wezer en de dromerige provinciestad Bremen kent een geschiedenis die teruggaat tot de tijd van Karel de Grote. Deze stad met veel gezellige terrasjes, kleine straatjes en frivole restaurantjes, kunt u prima verkennen vanuit uw gezellige vakantiewoning in Nedersaksen. 

Intiem karakter 

Het intieme karakter van de stad Bremen geeft u direct het gevoel dat u welkom bent. Bremen kent veel bijzondere musea en tentoonstellingen en is sinds 1358 een echte Hanzestad. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in de oude stad. U gaat volop genieten in de buurt van onze vakantiehuizen in Nedersaksen! 

Sprengel-Museum 

De oude stad met het historische centrum, heeft prachtige barokke tuinen en het beroemde Sprengel-Museum voor moderne kunst. Uw vakantiehuis is niet zo beroemd, maar lijkt ook wel wat op een museum! 

Kolossaal fotoboek 

Een ontdekkingstocht door Hamburg levert iedere dag weer nieuwe verhalen op en het kan bijna niet anders of uw bezoek zorgt voor een kolossaal fotoboek. Het prachtige Schauspielhaus theater en het uitdagende uitgaansgebied van Hamburg heten u van harte welkom. Maar er is nog véél meer te zien! Het avontuur vol fraaie plaatjes begint in uw leuke vakantiehuis in Nedersaksen. 

Paard en wagen 

De Oost-Friese Waddeneiland Baltrum, Borkum, Juist, Langeoog, Nordeney, Spiekeroog en Wangerooge horen ook bij Nedersaksen. Op het kleinste Waddeneiland Baltrum, zorgen paard en wagen nog voor het vervoer en dat levert nog meer leuke plaatjes op. Het eiland Langeoog heeft 14 km wit strand. 

Autovrij eiland 

Op Spiekeroog is een mosselmuseum en uiteraard serveren de restaurants mosselen in het seizoen. Het eiland is autovrij en is goed te bereiken vanuit Neuharlingersiel op het vasteland. Na het bezoek aan Spiekeroog kunt u lekker bijkomen in uw gezellige vakantiewoning in Nedersaksen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *